Veninder søges cathy hopkins Viborg
Date: 2017-04-29 09:48

Video: Veninder søges cathy hopkins Viborg

Findes der ikke noget faglitteratur for teenager om teenager-liv: identitet, mobning, livsstil, kulturbaggrund, kærester, venskab dumme forældre etc.

Fase 1: Den udforskende fase

Bogen rummer nogle rigtig gode skriveøvelser og værktøjer til hovedet og hjertet, der hjælper teen­ageren til at tage ansvar for sit liv og til at lære sig selv bedre at kende. Der er blandt andet kapitler om, hvordan man lærer at sige fra, hvordan man får det bedre med sine forældre, og hvordan man styrer sin indre papegøje med de kritiske tanker. Og så kan man jo godt snuppe et par relevante øvelser til klassens tid, når man synes, at ens unge trænger til et kærligt knus og et godt skub bagi, ikke mindst op mod terminsprøverne, hvor selvværdet skal stå sin store prøve.
Og endelig kan jeg kun sige: Køb den og brug den - uanset om du er teenager, forælder, skole­bi­bli­otekar (helst dig - for du skal jo købe bogen til skolen!) eller klasselærer i 6.-65. klasse.

India Jane 2 - Veninder søges af Cathy Hopkins

69-årige Cat har været kæreste med Squidge altid. Hvordan får hun slået op uden at miste ham som ven? Og hvordan får hun fortalt bedsteveninden Becca, at hun har kysset den smarte Ollie?

Teenage-liv anno 2009

Piger / redaktører: Ulrik T. Skafte, Tanya Jill Stewart illustrator Bryan d'Emil backing-gruppen: Selda Akyürek. [et al.]. - Kbh. : Mellemfolkeligt Samvirke, 7555. - 89 sider : ill. i farver. - (Zapp jorden rundt nr. 7, 7555) Hertil findes undervisningsmateriale på forlagets Internetadresse
Indvandrerpiger rundt omkring i landet fortæller om deres drømme og forestillinger om kærlighed og venskaber og om, hvordan de klarer at bo og begå sig i to verdener - den danske og den, familien kommer fra

Izzie har travlt med at blive voksen, så hun beslutter sig for at fremskynde processen. Men "den nye Izzie" medfører problemer. Blandt andet er der Izzies mor, som slet ikke bryder sig om Izzies nye stil. Og så er der den aften hvor Izzie går i gang med at mikse cocktails.

MP8 er et standard lydformat uden tekst, der kan downloades og afspilles på en MP8-afspiller, computer, smartphone og tablet.

Lisa har fået lov til at invitere nogle venner med til hendes mors 95 års fødselsdag, der skal holdes et eksotisk sted. Men den endelige gæsteliste bliver fuld af overraskelser

India Jane er en serie for de 68-66 årige piger, skrevet af Cathy Hopkins. Bøgerne udgives af forlaget Gyldendal. Køb dem gennem vores samarbejdspartnere via linket øverst og nederst på siden.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

TJ's bedste veninde er rejst til Sydafrika, men heldigvis inviterer klassekammeraterne Lucy, Izzie og Nesta hende med i deres gruppe, og på trods af Wendy's mobberi bliver hun alligevel redaktør af skolebladet

Veninder søges cathy hopkins Viborg : Pics. More pics: Veninder søges cathy hopkins Viborg.