Nye venner sims 4 Vallensbæk
Date: 2017-04-23 19:53

Video: Nye venner sims 4 Vallensbæk

Nu er der også å bnet op formuligheden for at styre dine simmers sind, hjerte og krop. De kan give udtryk for en lang ræ kke fø lelser på virket af dine handlinger!

The Sims 4: Nye Venner

Når du er logget ind i Origin, vælger du fanen "Spil" i den helst øverste bjælke, hvor "Spil" kan findes imellem "Origin" og "Venner". Der vil komme en menu frem, hvor du skal vælge punktet "Indløs produktkode.". Følg vejledningen der kommer frem, og indtast din produktnøgle, når Origin beder om den. Produktet vil nu være tilføjet til din konto, og er klar til at blive hentet.

The Sims 4 Nye venner — The Sims Danish

Deltag i snakken! Følg os på Twitter og Instagram , synes godt om os på Facebook , og abonnér på vores YouTube -kanal.

Køb Sims 4 (PC) billigt - Altid billigst

Skulle du have spørgsmål eller støde på problemer, når du besøger , beder vi dig kontakte os med det samme. Kundeservice er åben imellem klokken 65-66 alle hverdage, og med et smil og godt humør tager vi imod din henvendelse.

Jeg har aldrig lagt skjul på at min yndlingspakke i Sims 8 var Verdenseventyr og det lyder faktisk som om noget af det kommer tilbage med udvidelsespakken Nye Venner.

Med Nye Venner er simmernes rejselyst i top og de drømmer om at besøge gamle ruiner og besøge tjekkede caféer i storbyerne præcis ligesom os! Den nye by Windenburg er en verden der er inspireret af Europa og der findes en blanding af farvestrålenende, moderne arkitektur og klassiske bygninger. Både charmerende landområder og travle bymidter. Og der mangler ikke ting som dine simmere kan se og gøre.

Vi har hele tiden fokus på at kunden vil få en rigtig god oplevelse. Og efterhånden har de mange års indsigt i branchen givet os et farverigt og deltaljeret billede af, hvilke ønsker vores kunder har, når de søger efter spil, film eller musik hos os. Blandt andet ønsker vi, at vores store passion for universet af film, spil og musik klart skinner igennem, og smitter af på alle, som besøger vores univers af kvalitetsunderholdning.

Dine simmeres rejselyst er helt i top. De vil gerne hen til et helt andet sted – et sted, hvor de kan få nye venner, se nye ting og opleve nye eventyr. De vil gerne vise, hvad de kan, til en hemmelig dansefest i de gamle ruiner. De vil gerne nyde en dejlig espresso på en tjekket café. De vil gerne leve livet som aldrig før. De vil noget. nyt. Og det får de snart mulighed for.

Det er kun Anja der har en computer der kan spille Sims lige nu, så det vil nok stadig være meget sparsomt. Men vi håber at finde tid til at opdatere, dog ikke i samme mængde som tidligere – den tid har vi ganske enkelt ikke mere :-) Simshistorier kommer ikke tilbage.

Dine simmere vil kunne være med i forskellige klubber, hver især med egne interesser, personligheder og stilarter. De har en fastlagt adfærd, der afgør, hvordan de typisk opfører sig – deriblandt hvordan de behandler andre simmere, hvad de laver, eller hvad de ikke kan lide at lave. En række forskellige klubber vil afvente dine simmere, når du starter udvidelsespakken for første gang, men du kan også skabe og tilpasse dine egne klubber. Du kan angive deres adgangskrav, bestemme deres adfærd, vælge deres foretrukne tilholdssteder og endda også give dem deres egne belønninger.

Nye venner sims 4 Vallensbæk : Pics. More pics: Nye venner sims 4 Vallensbæk.