En kæreste til mor kanal 4 Kalundborg
Date: 2017-04-29 08:22

Video: En kæreste til mor kanal 4 Kalundborg

Selvom Lena ikke fandt den eneste ene i programmet, så er hun rigtig glad for, at hun valgte at sige ja til at deltage. Det har nemlig været godt for både hun og hendes to piger.

Børn skal finde kæreste til mor i nyt dansk tv-show

»Jeg har altid undgået at involvere mine børn, når jeg har datet mænd. Det har været vigtigt for mig, at de først har mødt nogen, når jeg selv har været helt sikker på ham. Derfor var det lidt interessant at se, hvordan oplevelsen ville være, men jeg er kun blevet bekræftet i, at jeg indtil nu har gjort det rigtige,« forklarer Siska og uddyber:

:Hvordan får jeg et godt mor/datter forhold?

Hej rådgiver, 
mine forældre blev skilt, da jeg var ti år gammel. Jeg er 68 nu. Jeg elsker selvfølgelig dem begge meget højt! Men det er bare sådan at min mor har fundet en anden.

4-Listen og En kæreste til mor - To nye programserier på

Og så har den 86-årige Adam også fået tilbud fra omkring 755 kvinder rundt omkring i verden, der gerne vil have fingre i surfer-fyren, der gerne vil gøre noget godt for sin mor.

Programmet berører også nogle af de udfordringer, som mange singlemødre kender til. For eksempel, at der sjældent er tid til dating – og at singlemødre i en travl hverdag ofte glemmer egne behov og ønsker.

Discovery anvender cookies på websitet til at huske dine indstillinger, lave statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere om cookies i vores Privatlivs Politik.

Når jeg læser om din opvækst, tænker jeg, at det ikke er så mærkeligt, at din mor har været meget beskyttende – og måske nogle gange overbeskyttende. Du er nu selv mor og har sikkert erfaret, at mødre elsker deres børn og ønsker at beskytte dem mod alt, hvad der kan skade dem. Det samme gælder din mor. Din mor har sikkert følt, at der var ekstra meget, som hun skulle beskytte dig mod, og måske førte det til, at hun blev overbeskyttende?

Omkring 655 af dem er fra medier i lande som Danmark, Finland, Australien og Argentina, der gerne vil tale med ham og moderen Eva.

Sidst du skrev til , nævnte du kort, at dit forhold til din familie ikke er så godt. Denne gang beskriver du mere detaljeret, hvordan forholdet til specielt din mor er meget problematisk, og du ønsker gode råd til, hvordan du kan undgå at besøg hos din mor og din øvrige familie bliver en dårlig oplevelse, som tærer for hårdt på dine kræfter.

På trods af at Siska ikke fandt drømmemanden, er hun meget positivt overrasket over oplevelsen. Især er hun imponeret over, hvor gode hendes børn var til at finde et match, selvom de endnu ikke er ældre. Siska er dog også blevet bekræftet i, at Emma og Magnus ikke i fremtiden skal være en del af hendes datingliv:

En kæreste til mor kanal 4 Kalundborg : Pics. More pics: En kæreste til mor kanal 4 Kalundborg.