Date denmark free Brøndby
Date: 2017-04-28 00:41

Derfor åbner vi nu op for de første af en række gastemøder, der har til formål at afklare om en gasteplads på Moana er det rigtige for dig og os. På møderne vil vi gøre os umage for at forventningsafstemme med jer, således at et eventuelt togt på båden, bliver en god oplevelse for alle.

Forsiden

Både Mark Brink, Jacob "Lungi" Sørensen og Klaus Moesgaard har fået nye aftaler med Esbjerg fB. Desuden er der en ny kontrakt på vej til Anders Dreyer.

SønderjyskE vs Esbjerg Live Streaming | 18-03-2013

Roman Bürki fortæller om sekunderne under og efter den eksplosion, der tirsdag aften ramte Borussia Dortmunds spillerbus på vej til Champions League-kvartfinalen mod Monaco.

Watch online Sønderjyske vs Brøndby Sunday, 06 March, 2016

Hvis du overvejer at tage med os på eventyr, skal du
6) Læse på vores hjemmeside under fanen "Vil du med?"
7) Udfylde skemaet under "Forespørg på et togt"
8) Tilmelde dig et af gastemøderne her på siden

Rubio Rubin har ikke fået mange chancer i Silkeborg IF, siden han i januar skiftede til klubben på en aftale af et halvt års varighed, og angriberen venter i kulissen på en mulighed for at spille.

Han sidder ikke ligefrem og venter på en opringning, men Morten Olsen sætter pris på, at Guus Hiddink forleden anbefalede ham som ny landstræner for Holland.

Kenneth Perez, der er analytiker og kommentator hos Fox Sports i Holland, mener, at Ajax-træner Peter Bosz skal sætte Kasper Dolberg i startopstillingen med det samme.

Superligaen er godt i gang med slutspillet, hvor der især i bunden af rækken er stor kamp om at undgå at komme blandt de fire dårligste, der skal i playoff om at rykke ud af ligaen.

Brøndbys træner Alexander Zorniger er klar over, at hans hold skal gøre mange ting rigtigt i fremtiden for at overhale FC København.

Bas Dost har gang i en fremragende sæson for Lissabon-klubben Sporting og topper lige nu listen over europæiske topscorere.