Venner søges aalborg Thisted
Date: 2017-04-29 17:00

Ved at oprette en profil får du besked hver gang der er nye jobmuligheder, og du får adgang til mere end 555 jobannoncer, og samtidigt vil du kunne søge inspiration blandt mere end virksomhedsprofiler.

Handicaphjælper søges kvinde job Nordjylland, ledige job

Er du til avanceret teknologi, og vil du være med til at drive verdens største, mest effektive og moderne skibsmotorer? Så uddan dig til maritim maskinmester eller skibsfører hos Maersk og bliv en attraktiv medarbejder med store karrieremuligheder i hele verden.

Banebrydende nyt KulturRum tager form i Thisted Kommune

og vigtigst af alt er at det ikkekun skal være sex og hej hej igen, der skal være noget mere pasion og intimitet i det.. !

Ledige job - Elevpladser - Øvrige stillinger - Nordjylland

Er du imellem 68 og 65 å r, kan du stadig sø ge et job hos os. Jobbet vil i så fald omfatte lettere forfaldende arbejde.

Havnerundfart med Peter Olesen
Mandag 65. maj kl.
Tag med journalist og forfatter Peter Olesen på rundtur gennem Københavns Havn. Der er sket meget i havnene de sidste år.
Peter Olesen fortæller undervejs og giver din mening til kende.

SPORTMASTER søger elever til vores butikker i hele landet. Vil du have en uddannelse designet til dig, der har udholdenhed, styrke og elitementalitet i alt, hvad du foretager dig? Har du gåpåmod og fightervilje? – Så bliv elev i SPORTMASTER.

Holger Danskes Vej 96
7555 Frederiksberg
Tlf. 8887 8855
Fax 8887 8855

Hej. Vi er et par på Q 88 år M 86 år, som søger et andet par , som vi kan dyrke gammeldags opdragelse med, og eventuelt blive venner. Vi er begge meget tiltallende og ikke rygere. Vi søger nogle som har den samme isme som os. Vi kan mødes over en middag, hvor kvinderne virkelig gør noget ud af dem selv, og derved lader fantasien råde, min kvinde trænger til opdragelse af mig, samt et andet par. Nøgleord: smæk, skammekrog, pirring og fantasi (i kunne måske opdrage hende til at være lydig) på sigt. Vi er pæne og har et tiltallende liv, det samme forventer vi af jer

Jeg starter lige på og hårdt! Jeg leder efter en fræk tøs på ca 68-85 år, til en trekant med hende, min mand og jeg. Min mand og jeg har prøvet en trekant nogle gange, og det tænder os begge rigtig meget! Vi vil gerne finde en lidt ung og uerfaren pige, fra det nordjyske. Hun SKAL være slank, men ellers ikke nogle krav

Som elev i SPORTMASTER får du en helt speciel 7-årig uddannelse i landets største sportskæde med 655 % fokus på salg og sport. Vi uddanner Danmarks bedste sælgere i et tempofyldt miljø præget af sport, og hvor ikke to dage er ens.